Hartelijk bedankt voor uw aanmelding. De volgende nieuwsbrieven zullen in uw mailbox terechtkomen!

Bruisend Meppel
Winkelen


Gezellig shoppen in Meppel

De monumentale binnenstad van Meppel met karakteristieke straten, grachten en pleinen is het decor voor een gezellige winkelstad.

 

De Keijserstroom en De Swaenenborgh bieden plaats aan overdekte winkelgalerijen. In het centrum zijn landelijke ketens te vinden, maar ook bijzondere winkeltjes met een eigen sfeer, zoals in de Woldstraat. Na het winkelen geniet u van een drankje en hapje op een sfeervol terras op één van de pleinen in het centrum.

 

Het dorp Nijeveen en de Meppeler wijken Haveltermade, Koedijkslanden en Oosterboer hebben eigen gevarieerde winkelcentra.

Markten en braderiën

Elke donderdagochtend en zaterdag is er markt op het Kerkplein. Donderdags van 8.00-12.30 uur (van oktober t/m maart 8.30-12.30 uur) en op zaterdag van 9.00-17.00 uur. Twee keer per jaar wordt een braderie gehouden in de binnenstad: een voorjaarsbraderie in mei en een najaarsbraderie in oktober.

Image

Koopavond en koopzondagen

Iedere vrijdag is er koopavond tot 21.00 uur. Ook is er een aantal koopzondagen per jaar in Meppel. Een actueel overzicht vindt u op www.grotetrek.nl. Daarnaast zijn enkele supermarkten op zondag beperkt open.

Ontvang de nieuwsbrief